Αγαπητοί φίλοι του Παρράσιου Πάρκου,

Η Γενική Συνέλευση 2020 του Σωματείου μας,δεν πραγματοποιήθηκε λόγω του Covid-19. Δεν σταματήσαμε όμως τις δραστηριότητές μας, αν και πολύ περιορισμένες.

 

Μονοπάτια:

Το Σωματείο μας με την οικονομική προσφορά μέλους μας, κατασκεύασε μια πρόχειρη ξύλινη γέφυρα στο Χάραδρο Ποταμό. Έτσι έγινε δυνατή η διαδρομή από τον Ίσαρη  έως την Αγία Θεοδώρα. Είχαμε μάλιστα προγραμματίσει  την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου  2020  σε συνεργασία με την ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ εκδρομή με πεζοπορία από Ίσαρη μέχρι Αγία Θεοδώρα, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων Κάνουμε προσπάθειες να χρηματοδοτηθεί ο καθαρισμός όλων των μονοπατιών που έχουμε κατασκευάσει (περ. 75 χλμ), από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν .έχει υπογραφεί καμία σύμβαση.

Ανεμογεννήτριες:

Στις 28 Ιανουαρίου 2020, αποστείλαμε ηλεκτρονικά στην ΡΑΕ τις αντιρρήσεις μας σχετικά με την πρόθεση τοποθέτησης ανεμογεννητριών, στο Λύκαιο Όρος, στον Επικούριο Απόλλωνα στο Μαίναλο και αλλού στον ευρύτερο χώρο του Παρράσιου Πάρκου.

Η τρέχουσα κατάσταση δεν μας επιτρέpει λόγω lock down να προγραμματίσουμε τη Γενική Συνέλευση του 2021. Όταν επιτραπούν οι συγκεντρώσεις θα το προγραμματίσουμε και θα σας ενημερώσουμε.

Έχουν πραγματοποιηθεί ελάχιστες πληρωμές τής ετήσιας συνδρομής για το 2020 και το 2021. Παρακαλούμε τα μέλη  μας να καταθέσουν τις συνδρομές τους ηλεκτρονικά στην ALPHA BANK. Επίσης παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την πληρωμή σας με  e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., και θα σας στείλουμε επίσης ηλεκτρονικά την απόδειξη πληρωμής.

Η ετήσια συνδρομή είναι 10 ΕΥΡΩ.

ΙΒΑΝ: GR82 0140 1010 1010 0210 1317 505

PAYPAL

Ευχόμαστε σε όλους σας να έχετε μια καλή και εποικοδομητική χρονιά και με το καλό να ξεμπλέξουμε με αυτό το βάσανο που μας βρήκε, τον κορωνοϊό.

Για το ΔΣ των Φίλων ΠΠΠΚ

Ο Πρόεδρος

Φώτης Ζώης.